dijous, 11 d’octubre del 2012

Xerrada sobre permisos de maternitat, paternitat i lactància

 
 
 
El dijous 11 d'octubre, l'advocada Marta Reche ens va exposar de forma molt clara i entenedora el marc legal dels permisos de maternitat, paternitat i lactància.


 
El tema va ser molt interessant i va donar peu a un col.loqui entorn a la situació legal de la dona treballadora i la necessitat de conciliació de la vida familiar i laboral.



Al llarg de la setmana, vam poder assistir a diverses activitat en motiu de la Setmana Mundial de la Lactància Materna.

 
 
El dimarts 9 d'octubre, vam participar en la taula rodona "la lactància viscuda per tres generacions: àvia, mare i filla" que va ser a càrrec de Rosa (besàvia i dida), Núria (mare i àvia) i Cristina (filla i mare que alleta en tàndem) i va ser organitzat per EntreMares de Granollers.


 
El dimecres 10, es va celebrar  la Festa de Mares d'Orient amb un seguit de propostes on els adults van conèixer tot el relacionat amb l'alletament matern i els infants van gaudir de jocs i contes.



 
Totes aquestes activitats van centrar-se en la lactància materna per tal de sensibilitzar els ciutadans i organismes públics de la importància de l'alletament matern per millorar la salut i qualitat de vida dels nostres nadons.







Organitza Mares d’Orient i Entre Mares de Granollers i Espai Nadó de Les Franqueses del Vallès amb la col.laboració de l’Ajuntament de Granollers i el Patronat de Cultura, Educació, Infància i Joventut de Les Franqueses del Vallès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada