dilluns, 15 d’octubre del 2012

Inauguració de la exposició fotogràfica de "Lactància Materna" d'Irina Llopart




El dilluns 15 d'octubre, vam inaugurar l'exposició "Lactància Materna" d'Irina Llopart, un compendi de fotografies en blanc i negre sobre la lactància materna i els instants que l'envolten.
 
 
 
 
 
 
Ens vam citar entorn de dos quarts de sis a la  Sala d'Exposicions de Centre Cultural de Bellavista i els assistents, bebès i adults, van gaudir de la música d'en Bruno Morera i d'un aperitiu deliciós!

 


 

                                                                  


Durant el mes d'octubre se celebra la Setmana mundial de la lactància materna amb el lema "Entendre el passat, planificar el futur".

 


Per aquest motiu, la programació del mes se centrarà en la lactància materna per tal de conscienciar als ciutadans i organismes públics de la importància de l'alletament matern per millorar la salut i qualitat de vida dels nostres nadons.
 

 
 
 
En paraules de l'artista "Una imatge val més que mil paraules, i amb aquest petit recull m'agradaria transmetre aquest instant únic, màgic i irrepetible que és donar el pit.

A totes les mares que bressolen, acaronen i canten als seus petits mentre els hi donen amb amor tot allò que necessiten per ser feliços."
 




Romandrà fins el 9 de novembre a la sala d'exposicions del Centre Cultural de Bellavísta. Us convidem a visitar-la.

 


Espai Nadó de Les Franqueses del Vallès






 
Aquest acte és possible gràcies a la col.laboració de la Irina Llopart i del Patronat de Cultura, Educació, Infància i Joventut de Les Franqueses del Vallès
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada