dimarts, 2 d’octubre del 2012

Activitats Setmana Mundial de la Lactància Materna 2012‏


SETMANA MUNDIAL DE LA LACTÀNCIA MATERNA 2012

Programació d’actes

 

Del 7 al 14 d’octubre se celebra la 20a. Setmana Mundial de la Lactància Materna, amb el lema “Entendre el passat, planificar el futur”.

Per aquest motiu, Mares d’Orient i Entre Mares de Granollers i Espai Nadó de Les Franqueses us conviden a les següents activitats:

 

Ø  Dilluns 8 d’octubre, a les 17.00h, a la Plaça Porxada de Granollers, participeu en l’Alletada popular i en l’elaboració d’un mural amb les vostres frases i fotos sobre alletament. Us animem a portar berenar per compartir.  Acte organitzat per Mares d’Orient, Entre Mares i Espai Nadó de Les Franqueses

Ø  Dimarts 9 d’octubre, a les 17.30h, al Centre Cívic Nord de Granollers es durà a terme una taula rodona La lactància viscuda per tres generacions: àvia, mare i filla", a càrrec de Rosa (besàvia i dida), Núria (mare i àvia), Cristina (filla i mare que alleta en tàndem), acte organitzat per Entre Mares (www.entremaresgranollers.blogspot.com.es).

Ø  Dimecres 10 d’octubre, a partir de les 16.00 al centre Cívic de Palou, tindrà a lloc la Festa de Mares d’Orient (www.maresdorient.blogspot.com.es), amb un seguit de propostes on es adults podran conèixer tot el relacionat amb l’alletament matern i els infants podran gaudir de jocs i contes. 

Ø  Dijous 11 d’octubre, a les 17.30h al Centre Cívic Bellavista de Les Franqueses, es realitzarà la xerrada  “Permisos de paternitat, maternitat i lactància” a càrrec de Marta Reche, mare i advocada, organitzada per l’associació Espai Nadó de Les Franqueses, Grup de Lactància i Criança Respectuosa (www.espainado-lesfranqueses@blogspot.com).

Ø  Dilluns 15 d’octubre, a les 17:30 a la sala d’exposicions del Centre Cultural de Bellavista, Inaguració de l’exposició de fotografies “Làctancia Materna de l’Irina Llopart, fotografies en blanc i negre sobre lactància materna i els instants que l’envolten. Durant l’acte hi haurà música en viu i s’oferirà un aperitiu. Romandrà fins al 9 de novembre. Organitzada per l’associació Espai Nadó de Les Franqueses, Grup de Lactància i Criança Respectuosa.

La Setmana Mundial de la Lactància Materna pretén fomentar l’alletament com una forma de preservar i millorar la salut dels nadons en tot el món i va començar a funcionar a partir dels principis expressats en la Declaració de Innocenti. 


 

       Les activitats estàn adreçades a famílies, grups de suport a l'alletament, professionals sanitaris i representants d'institucions socio-sanitàries.
 
 
 
Us animem a participar i us agraïm que en feu difusió!
 
                                                         
 
 

 
Organitza Mares d’Orient i Entre Mares de Granollers i Espai Nadó de Les Franqueses del Vallès amb la col.laboració de l’Ajuntament de Granollers i el Patronat de Cultura de Les Franqueses del Vallès.

 

        

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada