dijous, 1 de març del 2012

Programació del març

Us proposem un munt d'activitats per acomiadar l'hivern i donar la benvinguda a la primavera:

Dijous 1, a les 17:30, la Xerrada "Piscina amb nadons" a càrrec de Gemma Barbany, llicenciada en Educació Física i autora del llibre "Los bebes en el agua".

Dijous 8, a les 17:30 la Rotllana "Parlem de... la tornada a la feina de la mare. Com ens organitzem?" Espai per compartir experiències, dificultats, alegrias i dubtes. Acte per commemorar el Dia internacional de la dona treballadora.

Dijous 15, a les 17:30 el Taller del dia del pare. Consistirà en què els bebès faràn una manualitat molt senzilla per regalar als seus pares. Places limitades (preferència socis/es). Cal enviar un correu amb el nom i edat del nadó a lesfranqueses.espai.nado@gmail.com.

Dijous 22, a les 17:30 la Xerrada "Com introduir les teràpies naturals a la vida del bebè. Des de les Flors de Bach, les plantes remeieres fins a la importància d'una alimentació equilibrada" a càrrec de Meritxell Vinyals, naturòpata i amb la col.laboració d'Herbes Salvatges Maurice Messegué.

Dijous 29, ales 17:30, Jugem: Celebrem la Primavera! Hì haurà diferents activitats lúdiques pels bebès inspirades en la nova estació de l'any. Us animem a portar brenar per compartir! Al parc de Mil Pins a la Urbanització de Mil Pins de Les Franqueses del Vallès.

Punt de trobada a les 17:00 al Centre Cultural de Bellavista, carrer Astúries núm. 1 i ens traslladem cadascú en el seu cotxe a Mil Pins.  Si sabeu arribar, a les 17:30 a Mil Pins.

Les activitats estan adreçades a embarassades i famílies amb nadons de 0 a 3 anys i són gratuïtes.

Ens trobem a la sala de psicomotricitat del Centre Cultural de Bellavista (planta -1), carrer Astúries núm. 1 de Les Franqueses del Vallès. La Festa de la Primavera es farà al Parc de Mil Pins.





Organitza l'associació Espai Nadó, Grup de Lactància i Criança Respectuosa amb la col.laboració del Patronat de Cultura, Infància i Joventut de Les Franqueses del Vallès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada