dilluns, 2 de gener del 2012

Programació gener 2012


Dijous 12, a les 17:30, la Rotllana: "Parlem de la figura del pare durant el part, el post-part i la criança del nadó”. Espai per compartir experiències, dificultats, dubtes i alegries.


Dijous 19, a les 17:30, la Rotllana: "Parlem en quin moment es troben els nostres nadons". Espai per compartir experiències, dificultats, dubtes i alegries.


Dijous 26, a les 17:30 la Xerrada: “Cuina energètica per a mares i nadons” a càrrec de Rebeca Honrubia, especialista en cuina terapèutica, amb la col·laboració de l’associació La Magrana (estava prevista pel dijous 19).


*Per més endavant farem el Juguem a: “Néixer junts. Experiència sensorial per a mares i nadons” a càrrec de Bruno Morera.

Les nostres propostes estan adreçades a embarassades i famílies amb nadons de 0 a 3 anys. Ens reunim els dijous a la sala d’actes del centre cívic de Can Ganduxer a Les Franqueses del Vallès.


Org. Associació Espai Nadó Les Franqueses, Grup de Lactància i Criança Respectuosa amb la col.laboració del Patronat de Cultura, Infància i Joventut de Les Franqueses del Vallès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada