dissabte, 24 de desembre del 2011

Curs intensiu de massatge per nadons del 28 de desembre del 2011, al 11 de gener del 2012


Per aquestes festes, estem organitzant un taller intensiu de massatge infantil per nadons a partir de 12 mesos fins els 23. Aquest taller consisteix en conèixer la tècnica de massatge infantil creada per Vimala Schneider. Fent una adaptació per a nadons a partir de l'any.


El massatge infantil és una tècnica molt sutil, agradable i tendra, que a través de l'estimulació tàctil ens permet connectar amb el món emocional i corporal del nostre nadó. Ens apropa al nostre nadó, ens ensenya a respectar-lo i a conèixer-lo millor. El tacte és un nutrient que beneficia no només al nadó sinó també a totes les persones que estan a prop d'aquest.

Les dates seran les següents: 28/12/11, 2,4,9 i 11/01/12
L'horari serà: de 17h a 19h

Es imprecindible que vingueu a totes les sessions per tal de poder realitzar adequadament el taller. Són un total de 5 sessions.

L'aforament es limita a 6 families. Els socis tenen prioritat d'inscripció, que es farà per ordre de sol·licitud.
Si esteu interessats en participar heu d'enviar un correu a lesfranqueses.espai.nado@gmail.com, indicant el nom del nadó i la data de naixement abans del 23 de desembre. Nosaltres us confirmarem l'assistència amb un altra correu, indicant-vos les coses que heu de portar.


Associació Espai Nadó

Amb la col.laboració del Patronat de Cultura, Infància i Joventut de Les Franqueses del Vallès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada