dijous, 1 de setembre del 2011

Programació mes de setembre

Tornem de les vacances amb molta energia i ganes de trobar-nos per parlar, compartir dubtes i experiències sobre la lactància materna i altres temes de criança dels nostres bebès. Aquesta és la proposta per aquest mes:

Dijous 8 a les 17:30h Juguem amb aigua. Al parc de Can Ganduxer. Recomenem portar una tovallola, bolquer d'aigua i una muda de recanvi pel nadò. Si plou, farem una activitat alternativa a la sala d'actes del Centre Cultural Can Ganduxer. Org. Associació Espai Nadó Les Franqueses, Grup de Lactància i Criança Respectuosa.



Dijous 15 a les 17:30h Ioga per embarassades a càrrec de l'Isabel Curós Berga, Professora de Ioga i Fisioterapeuta. Cal portar roba cómoda. Per les famílies amb nadons farem una rotllana al Parc davant de Can Ganduxer. Org. Associació Espai Nadó Les Franqueses, Grup de Lactància i Criança Respectuosa.



Dijous 22 a les 17:30h La Rotllana: parlem de… la tornada de vacances. Espai per compartir experiències, dubtes i alegries. El tema és un pretext per trobar-nos i enriquir-nos mútuament amb els relats de les coses que ens passen com a pares i mares de bebès. Can Ganduxer. Org. Associació Espai Nadó Les Franqueses, Grup de Lactància i Criança Respectuosa.



Dijous 29 a les 17:30h Xerrada: “Permisos de maternitat, paternitat i lactància” a càrrec de Marta Reche Lavado, advocada. A Can Ganduxer. Org. Associació Espai Nadó Les Franqueses, Grup de Lactància i Criança Respectuosa.


L'Espai Nadó, com associació sense ànim de lucre, us informa que totes aquestes activitats són gratuïtes i obertes a tothom.
Us esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada