dijous, 15 de novembre del 2012

Juguem amb fusta!

El dijous 15 de novembre, vam convidar a l'Anna Salguero, que és  pedagoga especialitzada en infància i família, doula i assessora en criança i gestió i conducció d’espais familiars, i a la Núria de la Botiga Kinuma per fer un taller-xerrada sobre el món del joc i de les joguines de fusta.
 
 
 

L'Anna ens va explicar com és d'important el joc i l'experimentació pels bebès i la Núria ens va portar una selecció de joguines de fusta. Ens van parlar dels tipus de joguina i els criteris per determinar la seva adequació a l'edat i desenvolupament dels nadons.
 
Ver IMG976.jpg en presentación

 
També vam compartir reflexions sobre els valors que volem transmetre als nostres fills mitjançant el joc, ja que com diu l'Anna "jugar és un assumpte molt seriós".
 
 

Ver IMG973.jpg en presentación

 
 
 
 
Si voleu més informació us podeu posar en contacte amb l'Anna Salguero a través de la seva pàgina de facebook Acompanyando el nacimiento i també a través de Vademames, cooperativa a la que pertany.

 
Organitza Espai Nadó de Les Franqueses amb la col.laboració del Patronat de Cultura, Educació, Infància i Joventut de Les Franqueses del Vallès i la Biblioteca Municipal de Les Franqueses del Vallès, Vademames i la Botiga Kinuma de Les Franqueses.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada