dijous, 1 de novembre del 2012

Activitats de novembre

PROGRAMACIÓ NOVEMBRE:

 
DIJOUS 8 a les 17:30, la Rotllana: parlem de... “Falses Mites. Mimar o Malcriar?”. Espai per compartir experiències, dificultats, dubtes i alegries. 
 
Aula 2-3 del Centre Cultural de Bellavista.
 
Activitat adreçada a embarassades i famílies amb nadons de 0 a 3 anys.

DIJOUS 15 a les 17:30 Juguem amb fusta!  A càrrec de la botiga Kinuma de Les Franqueses i Anna Salguero Àlvarez, pedagoga especilitzada en infància i família, doula i assessora en criança i gestió i conducció d’espais familiars.
 
Aula 2-3 del Centre Cultural de Bellavista. 
 
Activitat adreçada famílies amb nadons de 0 a 3 anys.

DIMARTS 20 a les 17:30, “Tastet de moixaines” taller de música i cançons de bressol. A càrrec d' Anna Farrés Llobet, mestre especialista en educació musical.
 
Aforament limitat (preferència socis/es). Cal sol.licitar plaça abans del 16 de novembre indicant l’edat del nadó enviant un correu  lesfranqueses.espai.nado@gmail.com.
 
A la Sala d’actes de la Biblioteca Municipal de Les Franqueses del Vallès, al Centre Cultural de Bellavista.  Activitat organitzada per la Biblioteca Municipal de Les Franqueses amb la col.laboració de l'Espai Nadó de Les Franqueses.
 
 
DIJOUS 22 a les 17:30, La Rotllana: parlem de...”la son dels nadons”. Espai per compartir experiències, dificultats, dubtes i alegries. 
 
Aula 2-3 del Centre Cultural de Bellavista
 
Activitat adreçada a embarassades i famílies amb nadons de 0 a 3 anys.

DIJOUS 29 a les 17:30 , Taller: Introducció a la llengua de signes amb nadons de 0 a 24 mesos
A càrrec de Maika López, Intèrpret de Llengua de signes i mare d'un petit amb el que ha seguit aquest mètode comunicatiu.



Aforament limitat (preferència socis/es). Cal sol.licitar plaça abans del 27 de novembre indicant l'edat del nadó enviant un correu a: lesfranqueses.espai.nado@gmail.com
Aula 2-3 del Centre Cultural de Bellavista
Activitat adreçada a embarassades i famílies amb nadons de 0 a 2 anys.

Us hi esperem!
 
 
 

Organitza:  L'Associació Espai Nadó Les Franqueses, Grup de Lactància i Criança Respectuosa

 Col•labora: El Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut i la Biblioteca Municipal de Les Franqueses del Vallès.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada