dilluns, 30 de gener del 2012

L'Espai Nadó es trasllada al Centre Cultural de Bellavista

Benvolgudes famílies

Després de sis mesos a Can Ganduxer, canviem d'ubicació. A partir del mes de febrer, ens trobareu cada dijous de 17:30 a 19:00 a la sala de psicomotricitat del Centre Cultural de Bellavista, carrer Astúries núm. 1, primera planta.

Confiem que el canvi sigui per millorar la qualitat de les nostres trobades ja que la sala es més idònia pels nostres nadons.

A més a més, aquest Centre Cultural està equipat amb nombrosos serveis com són la Biblioteca Municipal, que té una secció de llibres en préstec per pares i mares i un espai infantil, cafeteria, teatre-auditori, casal infantil i ludoteca, centre de joves i punt d’informació juvenil.

Si veniu en cotxe, normalment es pot aparcar amb facilitat al llarg del carrer Astúries. També hi ha, a dos minuts a peu, una parada d'autobús de la línea de Les Franqueses i de la linea 22 (Can Bassa -Bellavista) de Granollers. En tren, està a deu minuts de la estació de Renfe parada Granollers Nord-Les Franqueses.

Tot i que el canvi, ha sigut per motius aliens a la nostra voluntat, pensem que serà positiu perquè es millora les instal.lacions i els seus accessos.

Aprofitem l'avinentesa, per agraïr la vostra participació i la dels vostres nadons.



Associació Espai Nadó


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada