dijous, 26 de gener del 2012

Xerrada "Cuina Energètica per a mares i nadons"

El dijous 26 de gener vem tenir una doble visita, la Rebeca Honrubia, especialista en cuina terapèutica, i la Magrana Vallesana, associació de consumidors i productors de productes ecològics.



La Rebeca ens va parlar de com seleccionar i cuinar els aliments en funció de les nostres necessitats i les dels bebès. Ens va presentar una nova manera d'entendre l'alimentació: la macrobiòica i les mares van preguntar-li la seva opinió sobre diverses qüestions relacionades.



A continuació, La Magrana Vallesana ens va presentar el seu projecte associatiu i ens va explicar els aventatges de formar-ne part. Cada cop hi ha més persones que fan un consum responsable i  més consciència de consumir productes ecològics.




Amb la col.laboració del Patronat de Cultura, Infància i Joventut de Les Franqueses del Vallès.




Associació Espai Nadó

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada