dilluns, 23 de setembre del 2013

La LLavor

Si voleu conèixer La Llavor, podeu venir un dia d'aquesta setmana!! hi esteu convidats!!
LA LLAVOR, l'Espai de Criança Compartida de l’Associació ENEI per a nens i nenes a partir d’ 1 fins a 6 anys.

La Llavor es un espai pels nostres fills i filles on es respecta cada individualitat, cada interès, cada necessitat…desde l’escolta i la presència, al marge de judicis i expectatives.

Confiem que cada nen (cada llavor) conté tot el necessari per crèixer i aprendre, en un ambient on l’amor i el respecte es respira profundament. La natura, la vida, la fusta… ens acompanyen en aquest camí. Un camí on les families transitem situats uns passos enrere del nostres fills i filles. On la implicació, les nostres mans, les nostres idees fan créixer el projecte!

Oferim La Llavor a totes aquelles famílies que en llegir aquestes paraules sentin gran emoció i passió per compartir la criança dels seus fills desde aquesta mirada.

Ens inspirem en autors com Carlos González, Rebeca i Mauricio Wild, Rosa Jové, María Montesori, Adele Faber, i en pedagogies respectuoses i lliures.

Podeu visitar i conèixer La Llavor un matí de l'última setmana de cada mes, si voleu mes informació, contacteu-nos a lallavor.lesfranqueses@gmail.com "

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada