dijous, 13 de desembre del 2012

Xerrada-Taller: Regals educatius pel Nadal


El dijous 13 de desembre, vam convidar a la Mireia Castellsagué que és professora de ioga i està fent estudis en pedagogia Waldorf. Ara que arriben les festes de nadal ens, va fer una xerrada-taller molt interessant.
 


Ens va explicar que els sentits dels nadons estan relacionats amb els jocs, les joguines i els seus materials. I com pot influir en aspectes com l' equilibri físic i el reconeixement del seu ser independent.


 

També ens va parlar dels estudis de l'Institut Pikler, la importància de respectar els ritmes dels nadons i com és de beneficiós pel desenvolupament fisic, psíquic i emocional dels infants.


Ens va mostrar com els objectes indefinits donen peu a una infinitat de jocs, mentres que els definits són molt limitats pels nadons. A continuació vam fer nines amb teles i  llanes i amb la llana també es van fer cordes per fer cabanes pels petits.
 
Ens ho vam passar molt be!



Organitza Espai Nadó de Les Franqueses amb la col.laboració del Patronat de Cultura, Educació, Infància i Joventut de Les Franqueses del Vallès



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada