dimarts, 20 de novembre del 2012

Setmana de la son: taller de tastet de moixaines i rotllana de la son


 

El DIMARTS 20, l'Espai Nadó de Les Franqueses va col.laborar en l'organització del “Tastet de moixaines”, taller de música i cançons de bressol per a nadons de 0 a 3 anys a càrrec d’Anna Farrés, mestre especialista en educació musical.



L'Anna ens va cantar moixaines i ens va ensenyar ballmanetes i jocs de falda per fer als nostres nadons. Vam pujar al tren, vam anar a París a llom d'un mosquit i fins i tot vam tocar la lluna!


 
 
 
El DIJOUS 22, vam preparar una rotllana sobre la son dels bebès. Les mares i pares van compartir experiències relacionades amb el fet d'anar dormir i un munt de qüestions sobre les rutines per anar al llit, cicles de la son  etc. Al final es va recomanar la lectura de "Dormir sin làgrimas" de Rosa Jove i "Omple'm de petons" de Carlos Gonzàlez.
 
madre cantando una canción de cuna para su bebé Foto de archivo - 9882006


Aquests tallers s'emmarquen en l'exposició "La Nit" que podeu visitar fins el 5 de desembre a la Biblioteca Municipal de Les Franqueses del Vallès (Centre Cultural de Bellavista de dimarts, dimecres i dissabtes de 10h a 14h i de dilluns a divendres de 16h a 20:30h).
 
 

 

 
 
 
Organitza Espai Nadó de Les Franqueses amb la col.laboració del Patronat de Cultura, Educació, Infància i Joventut de Les Franqueses del Vallès i la Biblioteca Municipal de Les Franqueses.











 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada