dilluns, 8 d’octubre del 2012

Alletada popular a la Porxada

 

En motiu de la vintena Setmana Mundial de la Lactància Materna, el dilluns 8 d'octubre ens vam reunir a la Porxada de Granollers un grup de mares, pares i bebès per fer una concentració i una alletada popular.




L'acte va ser presentat per l'Anna Pey del grup EntreMares, la Myriam Massó de Mares d'Orient i la Noèlia Parra, de l'Espai Nadó de Les Franqueses del Vallès. 



Es va llegir el Manifest per la Setmana Mundial de la Lactància Materna amb el lema "Entendre el passat, planificar el futur" i les mares van poder participar en la elaboració d'un mural amb frases i fotos de la seva experiència amb l'alletament dels nadons.




La Setmana Mundial de la Lactància Materna pretén fomentar l’alletament com una forma de preservar i millorar la salut dels nadons en tot el món i va començar a funcionar a partir dels principis expressats en la Declaració de Innocenti
 






Les Mares d'Orient, són un grup de suport a la lactància materna del Vallès Oriental nascut el febrer de 2011. Ofereixen un lloc de trobada on totes les dones poden compartir les seves experiències, les seves inquietuds i els seus dubtes referents a l’alletament matern.  Les reunions setmanals tenen lloc al Centre Cívic de Palou de Granollers, cada dimecres de 16.00 a 18.00 de setembre a juliol.
Entre Mares, és un grup de criança respectuosa de Granollers que va néixer el desembre de 2009. Són un grup de mares que volen compartir l’experiència de la maternitat, donant suport a la lactància materna, ajudant a resoldre dubtes i explicant les vivències amb el creixement dels propis fills, mitjançant l’organització de diverses activitats per a les trobades del segon i quart dimarts de mes, a les 17.30h durant el curs escolar, al Centre Cívic Nord de Granollers.
I l' Espai Nadó de Les Franqueses, com sabeu, és  un grup de mares que fomenta la criança respectuosa dels nadons i la lactància materna. Oferim un punt de trobada per fer diverses activitats (xerrades, tallers i assessoraments) adreçades a les famílies i els infants de 0 a 3 anys.  Vam néixer al juliol de 2011 i ens trobem cada dijous a les 17.30 al Centre Cívic Bellavista de Les Franqueses, de setembre a juliol.




Al llarg d'aquesta setmana, els tres grups  us oferim una programació molt interessant i variada.  Us animem a participar-hi!



 








Organitza Espai Nadó de Les Franqueses del Vallès, Mares d’Orient i Entre Mares de Granollers  amb la col.laboració de l’Ajuntament de Granollers i el Patronat de Cultura, Educació, Infància i Joventut de Les Franqueses del Vallès









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada