dissabte, 16 de juny del 2012

“ Les necessitats afectives dels infants” a càrrec del Dr. Carlos Gonzàlez

El dissabte 16 de juny, vam celebrar el primer aniversari de l'associació Espai Nadó, grup de lactància i criança respectuosa de de Les Franqueses del Vallès, amb una conferència a càrrec del Dr. CarlosGonzàlez,  president de l'AssociacióCatalana Pro Lactància Materna.

Aquest pediatre és conegut per ser l'autor de “Bésame mucho”, “Un regalo para toda la vida: guia de lactancia materna” i “Mi niño no me come”, que han esdevingut referents en materia de criança dels nadons.




L'auditori del Centre Cultural de Bellavista va obrir les portes a les 16:30 per totes aquelles persones que van voler que el Dr. Gonzàlez els signes el seu llibre. La sala es va omplir de famílies amb nadons i embarassades.


A l'acte va assistir la Rosa Maria Isidro, Regidora de Cultura, Infància i Joventut de Les Franqueses del Vallès i diversos professionals relacionats amb l`àmbit dels nadons.


 



La primera part de l'event va consistir en un vídeo que mostrava els inicis i les trobades del grup de criança respectuosa i un discurs d'agraïment que va pronunciar la Noèlia Parra, presidenta de l'associació.



A la segona part, el doctor Gonzàlez va parlar de les necessitats afectives dels infants. Ens va explicar molts dels seus comportaments i ens va ajudar a entendre les causes que fan que els nostres fills actuïn d'una forma determinada. El seu discurs defensa una educació basada en l'amor i el respecte dels nens, contra les teories que propugnen l´ús de la força, el càstig o la disciplina excessiva.



 



La última mitja hora va contestar a les preguntes dels pares sobre alimentació complementària lliure de papilles, son dels infants, lactància en tàndem i altres temes. Per concloure, es va fer el sorteig entre els assistents de diferents paneres dels patrocinadors de l'acte.




Organitza l'associació Espai Nadó, grup de lactància i criança respectuosa de de Les Franqueses del Vallès amb la col.laboració del Patronat de Cultura, Infància i Joventut de Les Franqueses del Vallès i el patrocini de Dikido, Kinuma, El Remei de l'Àngels, Impremta Girona, El Petit Monstre, Tucuxi, La Mainada, Pastisseria Virginia, Finques Can Font, la Llibreria l'Espolsada, Fit Estudi Pilates, La Magrana Vallesana i Mamacasa.





2 comentaris:

  1. Felicitats per l'aniversari!

    I cuanta gent a la xerrada...! QUé bé!!
    No vaig poder anar-hi, però m'hagués encantat.

    Nuria

    ResponElimina