dimarts, 1 de maig del 2012

Programació del maig

Aquestes són les activitats que hem preparat pel maig:

DIJOUS 3, a les 17:30h, taller Especial “Dia de la mare”. Els nadons podran elaborar un petit regal per la seva mare. Places limitades (preferència socis/es). Cal confirmar l’assistència enviant un correu a:lesfranqueses.espai.nado@gmail.com.

DIJOUS 10, a les 17:30h, Xerrada: “El desenvolupament infantil” a càrrec del Doctor Josep Mombiela, metge fundador del Institut Mèdic del Desenvolupament Infantil.

DIUMENGE 13, a les 17:00h, Espai de Jocs amb Joguines Naturals a la Plaça de Can Font, en el marc de la XXIII Fira de Sant Ponç de Les Franqueses del Vallès. Activitat adreçada a famílies amb nadons de 0 a 3 anys.


DIJOUS 17, a les 17:30h, La Rotllana: parlem de.. “L’alimentació complementària”. Espai per compartir experiències, dificultats, dubtes i alegries. Convidem als assistents a portar llibres per compartir.

DIJOUS 24, a les 17:30h, Taller: “Pilates amb nadons” a càrrec de Fit Estudi Pilates.

DIJOUS 31, a les 17:30h,Xerrada "Defensa personal per a mares" a càrrec de Jose M. Guisado, mestre d'arts marcials i defensa personal i la sicóloga Jéssica Gonzàlez.

Totes les activitats són gratuïtes i van adreçades a embarassades i famílies
amb nadons de 0 a 3 anys. Ens trobem tots els dijous al Centre Cultural de Bellavista.

Organitza Associació Espai Nadó Les Franqueses, Grup de Lactància i Criança Respectuosa.









Col·laborador: Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut de l’Ajuntament de Les Franqueses del Vallès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada