dimecres, 1 de febrer del 2012

Programació febrer 2012


Es suspen per la neu: Dijous 2 a les 17:30h: La Rotllana: parlem de… el nostre part. Espai per compartir experiències, dificultats, dubtes i alegries. Activitat adreçada a famílies amb nadons de 0 a 3 anys. A la sala de psicomotricitat del Centre Cultural de Bellavista.

Dijous 9 a les 17:30h: Xerrada "El part natural" a càrrec de Cristina Sànchez, llevadora. A la sala de psicomotricitat del Centre Cultural de Bellavista.

Dijous 16 a les 17:30h: La Rotllana: parlem de… les nostres emocions amb la col.laboració de Sílvia Corchs, llevadora. Espai per compartir experiències, dificultats, dubtes i alegries. Activitat adreçada a famílies amb nadons de 0 a 3 anys. A la sala de psicomotricitat del Centre Cultural de Bellavista.

Dimecres 22 de febrer a les 17:30: Juguem a Nèixer junts, experiència sensorial per a mares i bebès, a càrrec de Bruno Morera. Cal prèvia inscripció al correu lesfranqueses.espai.nado@gmail.com ja que l'aforament està limitat amb preferència dels socis.

Dijous 23 a les 17:30h: Xerrada: “Primers auxilis i vacunes” a càrrec de Loli Castro, infermera de pediatria. Activitat adreçada a famílies amb nadons de 0 a 3 anys. A la sala de psicomotricitat del Centre Cultural de Bellavista.



Org. Associació Espai Nadó Les Franqueses, Grup de Lactància i Criança Respectuosa amb la col.laboració del Patronat de Cultura, Infància i Joventut de Les Franqueses del Vallès


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada