dissabte, 1 d’octubre del 2011

Programació d'octubre


La tardor ens porta una programació plena de rotllanes, cançons i jocs amb els nostres nadons. Feu-hi un ullada: 


Dijous 6 a les 17:30h La Rotllana: parlem de… la son. Espai per compartir experiències, dificultats, dubtes i alegries. Activitat adreçada a famílies amb nadons de 0 a 3 anys. A la sala d’actes de Can Ganduxer.

Dijous 13 a les 17:30h “Tastet de moixaines” taller de música i cançons de bressol a càrrec de Anna Farrés Llobet, mestre especialista en educació musical. Activitat adreçada a famílies amb nadons de 0 a 3 anys. Places limitades. Cal confirmar l’assistència indicant l’edat del nadó a: lesfranqueses.espai.nado@gmail.com. A la sala d’actes de Can Ganduxer.


Dijous 20 a les 17:30h La Rotllana: parlem de… l’alimentació complementària. Espai per compartir experiències, dificultats, dubtes i alegries. Activitat adreçada a famílies amb nadons de 0 a 3 anys . A la sala d’actes de Can Ganduxer.


Dijous 27 a les 17:30h Juguem! Celebrem la Castanyada. Activitat adreçada a famílies amb nadons de 0 a 3 anys. Al Centre Cívic de Can Ganduxer.




Activitats gratuïtes i obertes a totes les famílies amb nadons fins a 3 anys.

Organitza l' Associació Espai Nadó Les Franqueses, Grup de Lactància i Criança Respectuosa amb la col.laboració del Patronat de Cultura, Infància i Juventut de Les Franqueses del Vallès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada