divendres, 1 de juliol del 2011

L'Espai del Nadó

NEIX L’ESPAI NADÓ LES FRANQUESES GRUP DE LACTÀNCIA I CRIANÇA RESPECTUOSA


Estàs embarassada? Acabes de tenir un fill? Vols conèixer els beneficis de la lactància materna?

Ara, a Les Franqueses del Vallès tens un punt de trobada on es faran diverses activitats: xerrades, tallers, assessorament, massatges… adreçades als nostres bebés i les seves famílies.

Som un grup de criança que fomenta la lactància materna.

Vine a compartir amb confiança els teus dubtes i experiències amb nosaltres i altres professionals.

Durant el més de juliol, t’esperem cada dijous de 17:30 a 19:00, a Can Ganduxer.


Pots contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic lesfranqueses.espai.nado@gmail.com, pel Facebook ESPAI NADÓ -grup de lactància i criança respectuosa- o del punt d'informació del Patronat de cultura, infància i juventut de l'Ajuntament de Les Franqueses del Vallès.

Amb la col.laboració del  Patronat de cultura, infància i juventut de l'Ajuntament de Les Franqueses del Vallès.

2 comentaris:

  1. Bon dia, primer de tot vull felicitar-vos per l'iniciativa, sempre es d'agrair que al nostre municipi hi hagin opcions per aprendre i fer activitats amb els nostres fills. Però també vull fer una crítica, el vostre discurs pro-lactancia es massa radical, hi han mares que voldrien donar el pit però que tenen problemes com no tenir llet, o que el nen els hi fa molt de mal als mugrons, i es poden sentir malament o discriminades dins el vostre grup. Entenc que una associació aixi ha d'estar oberta a tothom i amb aquesta postura, segurament sense voler, esteu deixant fora a aquestes mares amb problemes.

    ResponElimina
  2. Bon dia informàtica bellavista. Comparteixo en part el que dius, lo de que el discurs prolactancia materna potser és massa radical. Però t'haig de dir que sóc una mami que dono el bibi i a mi sempre m'han tractat bé. Totes volem el millor pels nostres fills sigui quina sigui la lactància que practiquem i cada una sap el perquè d'aquesta elecció (forçada o no). No hem de permetre que ningú ens coaccioni ni es faci sentir malament, però crec que el secret rau en una mateixa, vull dir, que les primeres que hem d'estar convençudes som nosaltres i a partir d'aquí,"ancha es Castilla"

    ResponElimina