dilluns, 3 de juny de 2013

Informació

Desde l’Associació ENEI, Associació Espai Nadó-Espai Infant Les Franqueses, Grup de Lactáncia i Criança Respectuosa, ha nascut La Llavor, un Espai de Criança Compartida per a nens i nenes a partir d’ 1 fins a 6 anys.

La Llavor es un espai pels nostres fills i filles on es respecta cada individualitat, cada interès, cada necessitat…desde l’escolta i la presència, al marge de judicis i expectatives.

Confiem que cada nen (cada llavor) conté tot el necessari per crèixer i aprendre, en un ambient on l’amor i el respecte es respira profundament. La natura, la vida, la fusta… ens acompanyen en aquest camí. Un camí on les families transitem situats uns passos enrere del nostres fills i filles. On la implicació, les nostres mans, les nostres idees fan créixer el projecte!

Oferim La Llavor a totes aquelles famílies sòcies de l'ENEI que en llegir aquestes paraules sentin gran emoció i passió per compartir la criança dels seus fills desde aquesta mirada.

Ens inspirem en autors com Carlos González, Rebeca i Mauricio Wild, Rosa Jové, María Montesori, Adele Faber, i en pedagogies respectuoses i lliures.

Si vols fer créixer i acompanyar aquest projecte contacta’ns a: lallavor.lesfranqueses@gmail.com i demana’ns mes informació!

"La intel.ligència dels infants està a les seves mans" Maria Montessori

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada