dijous, 5 de juliol del 2012

Xerrada: Pedagogia Waldorf. Educant per la llibertat.

El dijous 5 de juliol, vam escoltar la xerrada sobre la Pedagogia Waldorf a càrrec d'unes mestres de la escola la Llum de la Garriga i del Til.ler de Bellaterra i dues educadores que estan fent la formació de Waldorf.


Primer vam donar la benvinguda als nostres nadons cantant la cançó de “Som els cavallers” i a continuació vam veure un vídeo que mostrava l'escola de la Llum de la Garriga.
 
 

Vam seure en rotllana i les mestres ens van explicar en què consisteix la pedagogia Waldorf i com es desenvolupa un dia a l'escola. Ens van explicar la importància dels ritmes per els nens i els beneficis que comporta el respecte del seu desenvolupament físic i de la necessitat de moviment. Les educadores que estan fent la formació van explicar perquè havien optat per aquesta pedagogia.
 
 


Vam veure un segon vídeo sobre la pedagogia Waldorf i a continuació, els pares van fer preguntes sobre els continguts pedagògics, la compatibilitat amb el sistema reglat, el contingut de les cançons i contes o com es tracta el tema religiós.






Organitza: Associació Espai Nadó Les Franqueses, Grup de Lactància i Criança Respectuosa Col·laborador: Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada