dissabte, 16 de juny de 2012

“ Les necessitats afectives dels infants” a càrrec del Dr. Carlos Gonzàlez

El dissabte 16 de juny, vam celebrar el primer aniversari de l'associació Espai Nadó, grup de lactància i criança respectuosa de de Les Franqueses del Vallès, amb una conferència a càrrec del Dr. CarlosGonzàlez,  president de l'AssociacióCatalana Pro Lactància Materna.

Aquest pediatre és conegut per ser l'autor de “Bésame mucho”, “Un regalo para toda la vida: guia de lactancia materna” i “Mi niño no me come”, que han esdevingut referents en materia de criança dels nadons.
L'auditori del Centre Cultural de Bellavista va obrir les portes a les 16:30 per totes aquelles persones que van voler que el Dr. Gonzàlez els signes el seu llibre. La sala es va omplir de famílies amb nadons i embarassades.


A l'acte va assistir la Rosa Maria Isidro, Regidora de Cultura, Infància i Joventut de Les Franqueses del Vallès i diversos professionals relacionats amb l`àmbit dels nadons.


 La primera part de l'event va consistir en un vídeo que mostrava els inicis i les trobades del grup de criança respectuosa i un discurs d'agraïment que va pronunciar la Noèlia Parra, presidenta de l'associació.A la segona part, el doctor Gonzàlez va parlar de les necessitats afectives dels infants. Ens va explicar molts dels seus comportaments i ens va ajudar a entendre les causes que fan que els nostres fills actuïn d'una forma determinada. El seu discurs defensa una educació basada en l'amor i el respecte dels nens, contra les teories que propugnen l´ús de la força, el càstig o la disciplina excessiva. La última mitja hora va contestar a les preguntes dels pares sobre alimentació complementària lliure de papilles, son dels infants, lactància en tàndem i altres temes. Per concloure, es va fer el sorteig entre els assistents de diferents paneres dels patrocinadors de l'acte.
Organitza l'associació Espai Nadó, grup de lactància i criança respectuosa de de Les Franqueses del Vallès amb la col.laboració del Patronat de Cultura, Infància i Joventut de Les Franqueses del Vallès i el patrocini de Dikido, Kinuma, El Remei de l'Àngels, Impremta Girona, El Petit Monstre, Tucuxi, La Mainada, Pastisseria Virginia, Finques Can Font, la Llibreria l'Espolsada, Fit Estudi Pilates, La Magrana Vallesana i Mamacasa.

2 comentaris:

  1. Felicitats per l'aniversari!

    I cuanta gent a la xerrada...! QUé bé!!
    No vaig poder anar-hi, però m'hagués encantat.

    Nuria

    ResponElimina