dijous, 26 d’abril del 2012

Taller de fer contes express per a bebés.


El dijous 26 d'abril, vam iniciar la sessió amb la cançó  "Som som som els cavallers" i la Noèlia Parra ens va parlar de la importància d' explicar històries als nostres fills i ens va donar les eines per crear "contes express".


A continuació, es va oferir als bebès diferents elements i en van escollir tres. Amb aquests, els pares van improvitzar un breu relat en què el seu fill n'era el protagonista.




Tot seguit, es va explicar el conte del Sr. Conill i es van crear diversos racons de lectura. Els llibres van ser seleccionats per l'Angie, encarregada de la secció infantil i juvenil de la Biblioteca Municipal de Les Franqueses del Vallès.

I per acabar, vam seure en rotllana i vam cantar la cançó de "La caputxeta vermella".


Us recomanem la lectura del llibre "Usted es el mejor profesor para su hijo" de R. Baldwin que parla de què poden fer els pares per estimular la creativitats dels seus fills, abans de l'etapa escolar i els següents enllaços:


Web del Nascuts per llegir: http://www.nascutsperllegir.org/


Si teniu dubtes, voleu fer suggeriments i propostes o seguir les nostres activitats, podeu enviar un correu electrònic a: lesfranqueses.espai.nado@gmail.com i buscar-nos al Facebook .
Atentament,
Associació Espai Nadó, Les Franqueses, Grup de Lactància i Criança Respectuosa amb la col.laboració del Patronat de Cultura, Infància i Joventut i la Biblioteca de Les Franqueses del Vallès.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada