dijous, 29 de març del 2012

Festa de la primavera al parc de Mil Pins


El dijous 29 de març, ens vem reunir al Parc de Mil Pins per celebrar la Primavera.


Vam seure en rotllana i vam aprendre la cançó dels Ocells han arribat a la Primavera i la de la Felicitat i la seva "coreografia". També vam cantar un parell més de cançons.


Llavors, els pares i els bebès més grans van fer una recerca d'elements naturals (flors, pinyes, branques ...) i experiències (veure formigues, escoltar el riu, observar els ocells ...).

Els nadons van tenir les seves pròpies experiències amb la natura: sentir l'escalfor del sol, les carícies del vent, tocar la sorra.

Per comprendre la importància d'aquesta interacció amb l'entorn natural us recomanem la lectura d' "Educar en Verd. Idees per apropar els nens i les nenes a la natura" de Heike Freire.



Per acabar vam compartir un berenar ple de coses bones!

                
I al final us vem anunciar que el pediatre Carlos Gonzàlez farà una xerrada a l'Espai Nadó el dissabte 16 de juny de 2012.  Us animem a celebrar tots junts el primer any de la nostra associació.


Si teniu dubtes, voleu fer suggeriments i propostes o seguir les nostres activitats, podeu consultar el nostre blog: http://www.espainado-lesfranqueses.blogspot.com/, enviar un correu electrònic a: lesfranqueses.espai.nado@gmail.com  o buscar-nos al Facebook


Atentament,

Associació Espai Nadó, Les Franqueses, Grup de Lactància i Criança Respectuosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada