dimecres, 26 d’octubre del 2011

Programació de novembre

Novembre ens suggereix tenir als nadons ben apropet a l'escalfor del nostre cos mimant-los i alimentant-los sempre que ells ho demanin. Penseu que es pot malcriar a un bebè? Com ha canviat les nostres vides amb la seva arribada? Parlarem de tot plegat i veure'm un documental sobre lactància materna. Per acabar el mes, una de jocs de fusta. Us hi esperem!


Dijous 3 a les 17:30h: La Rotllana: parlem de… falsos mites: mimar o malcriar? Espai per compartir experiències, dificultats, dubtes i alegries. Activitat adreçada a famílies amb nadons de 0 a 3 anys. A la sala d’actes de Can Ganduxer.


Dijous 10 a les 17:30h: Cine-fòrum: “El pecho no tiene horario”. A la sala d’actes de Can Ganduxer. Org. Associació Espai Nadó Les Franqueses,Grup de Lactància i Criança Respectuosa


Dijous 17 a les 17:30h: La Rotllana: parlem de… l’arribada del nadó. Espai per compartir experiències, dificultats, dubtes i alegries. Activitat adreçada a famílies amb nadons de 0 a 3 anys . A la sala d’actes de Can Ganduxer.


Dijous 24 a les 17:30h: Xerrada: “Juguem amb fusta” a càrrec d’Anna Salguero Àlvarez, pedagoga especialitzada en infància i família, doula i assessora en criança, gestió i conducció d’espais familiars. Activitat adreçada a famílies amb nadons de 0 a 3 anys. Al Centre Cívic de Can Ganduxer.  Org. Associació Espai Nadó Les Franqueses, Grup de Lactància i Criança Respectuosa amb la col·laboració de KINUMA.COM, botiga especialitzada en joguines de fusta.



Org. Associació Espai Nadó Les Franqueses, Grup de Lactància i Criança Respectuosa amb la col.laboració del Patronat de Cultura, Infància i Joventut de Les Franqueses del Vallès


1 comentari:

  1. Som una pàgina web que preten aplegar l'oci del Vallès i en veure la vostra rotllana hem decidit donar-li difussió a la nostra web. Si ens feu arribar les vostres propostes ho seguirem fent.

    www.bocaorella.cat

    ResponElimina